Cautare

61300 de rezultate pentru "crima din baneasa" (7.98 secunde)
Cel mai solicitat om al serii a fost insa Victor Ponta, nevoit sa ridice premiile tuturor colegilor sai din PSD care nu au fost prezenti la traditionalul bal organizat de Academia Catavencu incepand cu 1991.
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
Munteanu a anuntat ca au fost 278 de deputati prezenti din 326 si doar 48 absenti. ... In cazul Mitrea, acesta este acuzat ca ar fi fost mituit, cand era ministru, cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.
Totodata, in domeniul transporturilor aeriene, Ministerul Transporturilor ar putea pierde calitatea de actionar majoritar la Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, Aeroportul Aurel Vlaicu din Baneasa, Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta si Aeroportul Traian Vuia din Timisoara.
Potrivit comunicatului, despagubirile vor fi acordate proprietarilor de imobile expropriate din localitatile Campia Turzii, Gilau, Floresti, Savadisla, Petrestii de Jos, Luna si Sandulesti din judetul Cluj si Abram, Suplacu de Barcau, Balc, Chislaz, Tauteu, Sarbi si Biharia din judetul Bihor.
Totusi, in materie de terenuri pentru constructie rezidentiala, piata se va re-aseza in noul an dupa o perioada de supraincalzire produsa de presiunile speculative din 2005.
BMW X1 a fost prezentat publicului roman la finalul lunii octombrie in cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria. ... BMW X1 - primul BMW X din segmentul premium compact.
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
Ziua in care ne intalneam la sediul din Baneasa si unde, in calitatea lui, de "sef" al agricultorilor din partid, ne vorbea despre grijile celor care lucreaza pe camp. ... Din jurul nostru dispar prea des, oameni valorosi, colegi extraordinari, prieteni.
Nu, n-a fost vorba despre vreun "breaking news" de la protestele cu repetitie din Piata, despre vreun "live" cu liderii USL, nici macar despre un caz de forta majora, precum caderea curentului electric, in urma evenimentelor meteo descrise prin inspirata sintagma "cod portocaliu".
Nu, n-a fost vorba despre vreun "breaking news" de la protestele cu repetitie din Piata, despre vreun "live" cu liderii USL, nici macar despre un caz de forta majora, precum caderea curentului electric, in urma evenimentelor meteo descrise prin inspirata sintagma "cod portocaliu".
Trofeul Europa League in Piata Universitatii Trofeul Europa League a fost expus in pasajul din Piata Universitatii pana joi noaptea,la ora 2:00, fiind mutat in Centrul vechi al Bucurestiului, vineri dimineata.
Pasionatii care au ascultat comunicatiile traficului aerian (exista siteuri publice) au gasit ultima reperare din aer a avionului prabusit. ... Se vede treaba ca la fel se intampla si cu avioanele, pentru ca aeronava Britten Norman BN-2A-27 Islander a fost fabricata pe 13 ianuarie 1977, la Baneasa.
Asta inseamna ca batranilor de acolo le este aproape imposibil sa mearga pana la cabinetul medicului de familie din comuna daca au o problema de sanatate.
Cei de la Geografie Mentala va propun sa raspundeti la un chestionar pentru realizarea unei noi harti a fricii din Bucuresti, dupa ce la inceputul lui 2012 acestia realizau o harta a fricii in Bucuresti, bazata pe un chestionar din 2010-2011, la care au raspuns 653 de respondenti alesi in mod aleatoriu.
Bucuresti-Magurele pentru facilitarea accesului la Institutul de Fizica Nucleara care dezvolta proiectul celui mai mare laser din lume, Extreme-Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP).
Nastase, care a avut ieri o intalnire cu primarii de municipii ai PSD, a spus ca, dupa ce a constatat felul in care locuitorii din Onesti au votat la alegerile prezidentiale, nu mai este atat de sigur asupra utilitatii acestei ordonante.
Nationalismul era convingerea acestor comunitati ca sunt discriminate din cauza identitatii lor, circumscrise de un trecut comun, si ca abolirea acestei discriminari, absolut necesara pentru imbunatatirea vietii prezente a membrilor lor, precum si pentru valorificarea sanselor vizand dobandirea unui maret viitor comun, depinde de edificarea unei organizari politice proprii â€" statul national â€" apta a le permite sa se conduca prin ele insele si sa le garanteze libertatea, demnitatea, bunastarea, securitatea si durabilitatea.
Minca i-a cerut primarului sa inceteze cu atacurile murdare la adresa sa si a familiei sale, oferindu-se sa-l interneze intr-un spital, doar "sa plece dracului din oras si sa lase lumea in pace".
"Am vizitat deocamdata o singura scoala din judet cea de la Baneasa si am ramas surprins sa vad ca liceul inca nu este reabilitat iar elevii invata in cladirea gimnaziului" a spus Brailoiu.
google-analytics.com